Kreativt skapande

Jag har kommit igång med mitt tecknande igen och det är jag verkligen glad och tacksam över. Bildskapande överhuvudtaget är ju det som gör mig lycklig. De senaste 24 åren har jag mest skapat datorgrafik förutom en oljemålningskurs jag gick i början på 2000-talet. När jag var tonåring tecknade jag dock mycket i blyerts, mest porträtt. Jag fick en prenumeration på tidningen Okej och den var suverän att teckna porträtt ifrån eftersom det i varje tidning fanns flera halvsidesuppslag med idolfoton på diverse olika artister.

Efter att inte ha tecknat något under de senaste 25+ åren så var jag lite orolig över att ha tappat förmågan helt men det har gått förvånansvärt fort att hitta tillbaka. Jag har också anmält mig till en teckningskurs som inte har startat ännu eftersom de inte fått in tillräckligt många anmälningar ännu. Jag hoppas dock på att den drar igång för det skulle vara oerhört givande för mig.

Andra medium jag tänker komma igång med är oljemålning, akrylmålning, akvarell, oljepastell och allt jag kan tänkas tycka är kul. Däremellan kommer jag naturligtvis fortsätta med min datorgrafik också, för det är något jag tycker är riktigt roligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s