KoRn 9 Maj

Fredagen blev en riktig drömdag! Vilken häftig upplevelse.

Det började med att vi blev uppropade och fick våra VIP-brickor vid 17-tiden. Sedan Meet and Greet där vi fick träffa alla medlemmarna. Först kom Brian som tog god tid på sig och pratade med alla fans som stod uppradade. Det enda jag ångrar är att jag inte kom ihåg att ta ett ordentligt foto men jag var så upptagen med att ge de gåvor jag hade med mig. Jag hade ju målat var sitt akvarellporträtt samt köpt var sin t-shirt med min design åt dem.

Min t-shirtdesign

Min t-shirtdesign (gammal bild på mig)

Brian skriver sin autograf på min arm

Brian skriver sin autograf på min arm

Ray med sitt porträtt

Ray med sitt porträtt

Fieldy skriver autograf

Fieldy skriver autograf

Jag och Munky

Jag och Munky

När Jonathan kom ut fick vi inte ta några foton men det gjorde inte så mycket eftersom jag ju skulle träffa honom efter showen.

När Meet and Greet var slut så fick jag vänta en stund innan Sébastien kom och hämtade mig för min baslektion med Fieldy. Baslektionen var nog det jag uppskattade mest på hela kvällen. Jag fick lära mig fyra slap- och strumövningar som jag nu kommer att öva intensivt på. Fieldy var väldigt rar, trevlig och uppmuntrande och han beundrade till tatuerade porträtt av honom.

Baslektion med Fieldy

Baslektion med Fieldy

När Sébastien eskorterade mig ut från baslektionen (som tog cirka en halvtimme) så frågade han om han fick göra ett reportage om mig och om han i så fall fick intervjua mig efter Listening session. Jag kände mig väldigt nervös men tackade ja, eftersom jag själv tycker det är kul att se de videos han brukar ta av hängivna fans, och hade då konserten på mig för att komma på vad jag ville säga. Nervöst!

Strax efter 20 blev vi hämtade för att placera oss på scenen och strax efter drog konserten igång. Det var coolt att stå så nära!

Min vy från scenen

Min vy från scenen

Konserten var precis så intim och fantastisk som jag hade trott. Set-listan innehöll en bra blandning av gammalt och nytt och många favoriter.

Efter konserten fick vi vänta ganska länge på att Jonathan skulle bli klar och redo för listening session men Seb tog hand om oss på bästa sätt med vattenflaskor och pizzabitar.

Vi fick lyssna på tre låtar i Jons mobila studio och de var riktigt tunga och jag ser fram emot att de ges ut.

Sen var det dags för korttagning. Ser jag lycklig ut eller?

Jag och Jon

Jag och Jon

Kvällen avslutades med intervju framför filmkamera och det ska bli väldigt spännande vad han kan knåpa ihop utav detta. Blir det bra så lägger jag väl ut en länk här i bloggen 😉 00:45 kom jag därifrån och då var jag ganska mör och hungrig ska jag säga.

Väl hemma hos vännen Eva bjöds det på ost och kex och vin och sen somnade jag i samma stund jag la ner huvudet på kudden.

Som sagt, en magisk kväll!

På vägen hem passade jag på att stanna till hos vännen Daniel på Headbanger Tattoo för att tatuera de autografer jag hade fått så nu finns de permanent på min arm 🙂

Autografer

Autografer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s